Pločevina

Za skupino Weyland veljajo najvišji standardi kakovosti, kot za produkte, kot tudi za opravljene storitve na vseh področjih. V naših najsodobnejših skladiščih držimo za vas približno 15.000 ton kolutov in več kot 6.000 ton že formatiranih plošč.

Zagotavljanje dostopnosti do stalnih zalog pločevine.

Ponujamo široko paleto izdelkov,  toplo ali hladno valjane pločevine, prilagojene za potrebe in zahteve naših strank. Optimalna zaloga materialov v našem servisnem centru toplovaljanih kolutov in stalna varnostna zaloga plošč zagotavlja tudi njihovo stalno dostopnost.

Naš sortiment izdelkov med drugim vključuje celotno paleto hladno valjanih in pocinkanih pločevin in quarto-pločevin. Ponujamo tudi posebne formate (do dolžine 18 m) in pohodno pločevino (solza), ki jo v našem servisnem centru - v Ölhafen Lobau, hitro, enostavno in z vseh strani razrežemo. Za vas, kot našo stranko to pomeni, da se izognete dodatnim obremenitvam oz. manipulacijam na vaših obdelovalnih strojih.

Kot našega partnerja vas vabimo, da izkoristite možnosti in ugodnosti dolgoročnih dogovorov o cenovnih in količinskih pogojih, ki vam prinašajo kalkulativno stabilnost in količinsko varnost.


Izdelki iz jekla

Tu najdete našo ponudbo iz kataloga.